Over mij

Ik ben Robert, wonend op een boerderij in het groene hart samen met mijn newlywed Lili.

Achtergrond 

Mijn allereerste optreden was als 13-jarige jongen in de bar van een bekend hotel. Entertainen en muziek zit in mijn bloed. Met mijn rockband heb ik begin jaren ’90 veel opgetreden. Daarna heb ik jarenlang in coverband GototheMax en The Recipe door heel het land gespeeld op (bedrijfs)feesten en bruiloften. In 2010 heb ik mee gedaan met het eerste seizoen van The Voice of Holland waar ik de battle won en deel uit maakte van Jeroen van der Boom z’n team. 

Heden

Op een gegeven moment heb ik besloten om volledig te gaan voor een ‘alledaagse baan’, maar in mijn vrije tijd treed ik af en toe nog steeds op met vrienden waar ik al heel lang mee samen speel. Mijn liefde voor muziek is nooit verdwenen. Toen ik werd gevraagd om tijdens een huwelijksceremonie in de kerk in Durgerdam enkele liedjes te spelen op mijn gitaar, was dat zo speciaal. Ik wil mij focussen op iets waar muziek een diepere betekenis heeft, waar muziek echt iets toevoegt en waar het onderdeel is van één van de meest bijzondere dagen ooit: de bruiloft. 

Wat ik vooral belangrijk vind is dat jullie centraal staan op de trouwdag. Ik ben onopvallend aanwezig. Het is toch niet de bedoeling dat je het ja-woord niet kunt horen, omdat de band te luid staat? 🙂

Photographs by Mariko